Oplaadmeester, uw partner in duurzame mobiliteit en energieoplossingen.

‘Meesters’ in zonne-energie. Alles uit de zon halen is onze passie.

Bekijk onze producten

Onze missie

Welkom bij Oplaadmeester, waar onze passie voor duurzaamheid de drijvende kracht is achter alles wat we doen. Sinds onze oprichting hebben we ons ingezet om voorop te lopen in de transitie naar groene energie. Wij geloven dat toegankelijkheid tot schone energie voor iedereen mogelijk moet zijn, en dat is precies wat we nastreven.

Advies

Persoonlijk advies van onze experts voor maatwerkoplossingen die bij u passen.

Montage

Wij zorgen voor een zorgvuldige en professionele montage van zonnepanelen en laadpalen.

Maatwerkoplossingen

Bij Oplaadmeester geloven we in de kracht van maatwerk. Ontdek oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en situatie.

over-ons

Daarom kies je voor oplaadmeester

Jouw duurzame energie, onze verantwoordelijkheid

Bij Oplaadmeester delen we allemaal een hart voor groene energie. Toen we in februari 2018 van start gingen, hadden we één missie: woningen voorzien van topkwaliteit groene energie-oplossingen.

Voor ons is kwaliteit niet zomaar een woord, het zit in het hart van alles wat we doen. De ‘Oplaadmeesters’ zijn niet alleen vakkundig, maar ook toegewijd. We kennen de ins en outs van duurzame technologieën en zetten onze kennis graag in om iets te maken dat precies past bij jouw wensen.

We geloven sterk in de kracht van samen doen. We slaan de handen ineen met bouwprofessionals, huiseigenaren en bedrijven om samen energie oplossingen neer te zetten die niet alleen beter zijn voor onze planeet, maar ook voor je portemonnee.

Onze producten

Bekijk ons ruime aanbod

Zonnepanelen

Dat zonnepanelen een vogelvlucht heeft genomen weten we inmiddels wel. Je ziet ze overal en ze zijn misschien wel hét gespreksonderwerp met vrienden, familie en buren.

Laadpalen

Het opladen van je elektrische auto thuis is aanzienlijk voordeliger dan het opladen bij openbare laadstations langs de snelweg. Met een eigen laadpaal bij huis bespaar je jaarlijks tot wel € 600,- in vergelijking met het openbaar laden.

Thuisbatterij

Echte stappen zetten richting energieonafhankelijkheid en maximale besparing? Dan is een thuisbatterij voor het opslaan van zonne-energie de oplossing.

Hi, kan Oplaadmeester je ergens mee helpen?

Kom je er niet helemaal uit of heb je een aanvullende vraag, aarzel niet en neem gerust contact op met één van onze Oplaadmeesters.

Binnen 24 uur vrijblijvend advies in je mailbox.